Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu Politica de Confidențialitate.

Termeni și Condiții

Termeni & Condiții

 

Bun venit pe Dozomozo.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițile noastre înainte de a plasa o comandă. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifică acceptul dumneavoastră in ceea ce privește condițiile mai jos mentionate.

Întregul conținut al sitului este proprietatea Dozomozo S.R.L. – D., Nr. înregistrare J40/9589/14,08,2014, CUI  33485875 și este apărat de Legea Drepturilor de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală si comercială.

Folosirea fără acordul DOZOMOZO S.R.L. – D. a oricăror elemente din site se pedepsește conform legilor in vigoare. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.dozomozo.ro in scopul copierii conținutului de catre dispozitive sau programe automate ori copierea manuală a conținutului.

 

Raspunderea pentru conținutul site-ului

Dozomozo.ro nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.

 In cazul unor eventuale erori de sistem in urma cărora prețul este modificat in mod evident, comanda va fi anulată iar clienții informați telefonic/ e-mail asupra acestui fapt.

 dozomozo.ro nu iși asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare in ceea ce priveste prețuri, caracteristici, imagini. 

 Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionată / în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul Dozomozo S.R.L. – D. va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Dozomozo.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.Termeni Finali

Termenii și condițiile de mai sus sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea dozomozo.ro supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației in vigoare.
Termenii și conditiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului document, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.
Prin accesarea dozomozo.ro utilizatorii consimt să respecte termenii și condițiile prezentate mai sus precum și legislația aplicabilă.